IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Meami's huis

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Meami

avatar

Posts : 4
Join date : 27-06-09

Profiel
Leeftijd: 16 jaar
Mens/Meermin: Mens
Relatie: -

BerichtOnderwerp: Meami's huis   zo jun 28, 2009 2:08 pm

Ze gooide de sleutels op tafel en liep direct door naar de keuken. Wat was ze moe en had ze honger! De hele dag had ze op het strand gelegen, gerend en gespeeld. Een hond had haar handdoek afgepakt, en ze moest veel moeite doen die weer terug te krijgen. Haar haar was touwerig van het zoute water, en ze voelde dat er veel zand in zat. En ze moest ook nog Bono, haar hond, uitlaten. Ze pakte een zak chips en een fles cola. Direct daarna liep ze door naar de woonkamer en liet zich in de zachte bank vallen. Bono kwam direct naar haar op de grond zitten en liet zich aaien. Hij probeerde nog wat chips te veroveren, maar Meami was hem te snel af. "Wil je uitgelaten worden?" grinnikte ze, en aaide zijn vacht wild heen en weer. Bono liet zijn tong uit zijn bek hangen en begon te kwispelen. Meami zuchtte. "Ja dus." Bono was een actieve hond, dus het uitlaten liet hij nooit aan zich voorbij gaan. Meami stond op, pakte de riem en deed die vast aan zijn halsband. Ze pakte en pak hondenkoekjes en liep met Bono naar de deur.

Eenmaal buiten kon ze Bono bijna niet in bedwang houden. Hij wilde naar het bos, zoals altijd. Ze liep de kleine tuin uit en sloeg rechtsaf. Ze keek om zich heen om te zien of ze een bekende zag, maar niemand in de straat kwam haar bekend voor. Opeens begon Bono weer aan de riem te trekken en trok zich los. Met een sprintje rende hij naar de persoon voor Meami, en begon aan hem/haar te snuffelen. "Bono, hier!" riep Meami naar haar hond, maar hij reageerde niet. Ze rende naar hem toe en deed hem weer aan de riem. "Sorry," verontschuldige ze zich.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Meami's huis
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Land RPG :: Huizen-
Ga naar: